Kemtvätt

Det är lätt att kläder och andra textilier som ska kemtvättas glöms i garderoben. Kom in med kemtvätten till oss på Smålandsstenars Tvättinrättning. Vi kemtvättar all din tvätt som är märkt med tvättsymbolen för just kemtvätt. Kostymer, skjortor, kappor, klänningar med mera.

 

 

Sedan 2009 kan vi också erbjuda skonsammare tvätt med minimal miljöpåverkan genom Mieles WetCare-system. Det är en tvättmetod som är helt fri från lösningsmedel. Metoden uppfyller också kraven för ”Der Blaue Engel” när det gäller ansvarsfullt användande av energi och vatten.

Genom Mieles patenterade skontrumma, specialprogram utvecklade för garderobsgods samt anpassade tvättkemikalier får man en optimalt skonsam tvätt med ett bra rengöringsresultat. Blekningsrisken minimeras och kläderna får en fräsch doft utan rester av lösningsmedel.

 

 

Smålandsstenars Tvättinrättning ligger centralt beläget utmed Nissastigen, riksväg 26, som går tvärs igenom både Hylte och Gislaveds kommun.

Finns du till exempel i Hyltebruk, Gislaved, Anderstorp eller Reftele och behöver hjälp med kemtvätt av dina kläder? Ja, då finns vi inte så långt bort.

Välkommen till oss på Smålandsstenars Tvättinrättning!

 

Smålandsstenars Tvättinrättning AB

Södra Nissastigen 22

333 32 Smålandsstenar

0371-313 63

070-3136531
info@smtvatteri.se

 

Kontakta oss »

 

Karta »   GPS »

 

Öppettider

Måndag-torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-11.30
Lunchstängt 11.30-13.00

Vi har semesterstängt V.28-31. Välkommen åter vecka 32.